Online Vitaliteitscoaching 
waar en wanneer je maar wilt.

Je wilt graag meer uit het leven halen...
Mogelijk zijn deze ervaringen herkenbaar

 • bullseye
  "Ik wil graag de controle over mijn gewicht maar als bourgondiër wil ik ook blijven genieten. Met diëten ​zag ik resultaat maar al snel ben ik terug op mijn oude gewicht of zelfs nog zwaarder." 
 • bullseye
  "Ik wil mijn conditie, kracht en gezondheid verbeteren. Ik weet eigenlijk niet of ik het goed aanpak. Het resultaat laat (te) lang op zich wachten. Al snel heb ik er geen plezier meer in.
 • bullseye
  "Ik wil af van mijn negatieve gewoontes. Ik wil stoppen met roken, minder snacken en anderen niet over me heen laten lopen. De eerste momenten ging het goed maar al snel viel ik terug in oude gewoontes."
 • bullseye
  "Ik heb het altijd wel druk dus ik probeer stress zoveel mogelijk te minimaliseren. Ik blijf mijn best doen om beter te presteren maar de stress blijft zich opstapelen."
 • "Ik  kom niet in slaap of slaap ik erg slecht. Ik ervaar steeds minder energie en door de dips overdag heb ik vaak moeite om me te concentreren. Ik ben toe aan rust."
 • "Mijn leven gaat eigenlijk prima maar toch ontbreekt er iets. Ik zoek iets dat leidt tot meer tevredenheid, geluk en zingeving."

Waarom doe je ​niet wat je zou moeten doen?

Vaak weten we precies wat we zouden moeten doen om meer uit het leven te halen. Als we iets graag willen dan moet dat toch lukken? Toch doen we lang niet altijd wat we zouden willen.  Wilskracht kan een goede aanzet geven tot actie maar als het gaat om volhouden is het ontoereikend. Willen is niet altijd kunnen. Jouw online vitaliteitscoach staat daarom iedere dag aan je zijde om je te helpen meer uit het leven te halen. Hij biedt je privacy, veiligheid en vertrouwen. Je coach oordeelt niet. Hij houd je een spiegel voor en daagt je uit met positieve kritische vragen. Je krijgt tools aangereikt waar jij echt wat aan hebt en je wordt op de proef gesteld met uitdagingen zodat je nieuwe vaardigheden leert meesteren. Je gaat van wilskracht naar skillkracht en wordt daarmee steeds behendiger in het omgaan met uitdagingen. Je coach is je professionele maatje, hij biedt je steun en stuurt je in de juiste richting zodat je echt vooruit kunt!

Max

Wie is je coach?

Hi! Ik ben Max Tuerlings, vitaliteitscoach en eigenaar van Viva Vitality. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke transformaties met behulp van hoogwaardige vitaliteitstrajecten. Het is mijn missie om  jouw te helpen aan de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om meer uit het leven te halen. Ik werk met beweging, voeding en vitaliteit vanuit een psychoneurobiologische integrale aanpak. Hierdoor kan ik me focussen op dat wat voor jou echt de moeite waard is in het leven. 
In mijn coaching kun je berusten op 7 zekerheden:

 • Passievol, omdat ik het écht leuk vind om jou te helpen.
 • Persoonlijk, omdat ik niet kan beslissen over jouw leven. Jij bepaalt!
 • ​Professioneel, omdat ik houd van humor maar jou als persoon altijd serieus neem.
 • ​Resultaatgericht, omdat ik graag zie dat je écht vooruit gaat in het leven.
 • Effectief, omdat ik gebruik maak van ​wetenschappelijke methodes die écht werken.
 • Flexibel, omdat ik met je aan de slag wil op een manier die bij jou past.
 • Betrouwbaar, omdat ik me houd aan de afspraken die ik met je maak.

Zij gingen je voor...

profile-pic

Geen bullshit maar the real thing!

Max heeft me veel rust en zelfvertrouwen geboden. De coaching van Max heb ik erg prettig ervaren. Hij heeft veel in zijn mars, is erg kundig, serieus in zijn vak en betrouwbaar. Max is een heel fijn mens dat doet wat hij predikt, dus, geen bullshit maar the real thing! Bij Viva Vitality kun je serieus aan de slag met een prettige, rustige en enthousiasme uitstralende coach.

Jacqueline Hamelink , Sounding Bodies
profile-pic

Een geweldige coach!

Een geweldige coach! Iemand die alle tijd voor je neemt om je stap voor stap naar je doel te brengen. Hoe moeilijk je het ook hebt, Max heeft altijd de juiste tips en trucs om het onwijs makkelijk voor je te maken. Een echte aanrader dus!

Mauricio Franklin , Neoli
profile-pic

Max is een topper!

De begeleiding van Max is heel positief. Hij geeft je positieve feedback, waar je ook echt mee aan de slag gaat. Hij komt op een later moment ook terug op het gegeven feedback om te kijken of je er iets mee gedaan hebt. Max is fijn in de omgang, enthousiast en erg aardig. Max zet zich voor 100% in. Hij is erg enthousiast, spontaan. Je kunt echt van Max op aan. Hij zal je helpen bij je doelen op een manier die werkt voor jou. Hij zal je uitdagen zodat je het maximale uit je doelen haalt. Max is een topper!

Ruth Hoekstra , 27

Wacht niet te lang...  Zet nu je eerste stap naar resultaat!

Wat heb je tot nu toe al geprobeerd om je doelen te bereiken? Hoe lang ben je al aan het proberen? Wacht niet te lang, je kunt vandaag al een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zet nu je eerste stap naar resultaat! 

De voordelen van online coaching bij Viva Vitality

Live online coaching

Persoonlijk is bij mij ook echt persoonlijk. Ik werk met skype of gewoon per telefoon, net wat jij fijn vindt. Iedere twee weken bespreken wordt je gecoacht met kritische vragen op basis van jouw persoonlijk plan. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Wekelijks mailcontact

Een persoonlijk coaching gesprek kan soms erg intensief zijn waardoor je wel eens wat vergeet. Je krijgt daarom altijd een samenvatting van het gesprek met aanvullende tips, tricks en tools per mail.

​Dagelijks contact via de app

​Je zult tijdens het coachingstraject ongetwijfeld lastige momenten hebben. Mocht je in een persoonlijke crisis belanden dan kun je een appje sturen en je krijgt altijd binnen 24 uur een bericht terug. 7 dagen per week!

Overal ter wereld

​Een e-mail, telefoon- of skypegesprek kan tegenwoordig overal. Je kunt zo altijd in contact blijven met je coach. En wil je de coaching tijdelijk stopzetten? Dat is geen probleem, we schuiven de sessies die je nog hebt staan gewoon door.

In je eigen tijd

Met online coaching kun jij zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat maar let op; Ik houd je verantwoordelijk voor het behalen van je zelfgekozen doelen!

Skills for life

De coaching wordt zo ingezet dat je de tips, tricks en tools die je krijgt aangereikt echt leert meesteren. Zo werken we aan educatie en het creëren van skills for life!

Hoe werkt online coaching?

Een live online coachingsgesprek is meer dan een goed gesprek met een vriend of vriendin. Een goed coach gesprek is oplossingsgericht volgens een methode die werkt. Je krijgt overzicht in je leven en ervaart de ruimte om te kiezen. Zo heb je de regie in handen en heb je focus op dat wat voor jou echt de moeite waard is in het leven. Je hebt de fysieke, emotionele en mentale vrijheid om meer uit het leven te halen. Een online coach staat altijd voor je klaar, juist op het moment wanneer jij het nodig hebt.

Als je begint met online coaching starten we altijd met een assessment waarin we je wens en behoefte analyseren. Op basis daarvan creëren we een persoonlijk maatwerkprogramma. Het programma wordt met jouw besproken voor optimaal resultaat. Het plan biedt de leiddraad in de coaching sessies maar blijft altijd flexibel als jouw wens en/of behoefte verandert. Je kunt bij Viva Vitality terecht met hulpvragen op het gebied van vitaliteit, voeding, training, stress- en prestatiemanagement, slaapmanagement en lifecoaching. 

profile-pic

Max houdt rekening met de persoon die hij voor zich heeft

De trainingen van Max bieden goede afwisseling tussen krachtoefeningen, balansoefeningen en uithoudingsvermogen. Het contact is persoonlijk en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. Max is vriendelijk, toegankelijk met een sportief uiterlijk. Hij weet het belang van gezond bewegen over te brengen. Mensen met een serieus doel om sterker of slanker te worden zijn bij Max aan het juiste adres. De meeste coaches doceren hun eigen gelijk. Max houdt rekening met de persoon die hij voor zich heeft.

Thierry Farla , 44
profile-pic

De juiste kennis in huis

Met Max kan ik altijd fijn sparren over training en coaching tools. Hij luistert goed naar je en heeft de juiste kennis in huis om jou te brengen waar je wil zijn. Ik zou Max aanraden aan ieder die meer uit het leven wil halen of gewoon fit en vitaal wil zijn.

Lori Brekelmans , Vief & Vitaal
profile-pic

Echt een aanrader als je meer uit het leven wilt halen.

Max gaf mij voedingsadvies in combinatie met sport en extra info over vanzelfsprekende zaken die je zelf vergeet. Hij geeft goede begeleiding en legt uit waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen in je training. Hij geeft ook extra handvatten waar je echt wat aan hebt en is dus echt een aanrader als je meer uit het leven wilt halen.

Amities Molina , 27

Ik wil ook meer uit het leven halen! Wat zijn de opties?

KICKSTART

1 Maand Coaching


149/maand

​​​​TRANSFORMATIE

6 Maanden Coaching


​€99​/maand

Beste optie! 6

​BREAKTHROUGH

3 Maanden Coaching


129/maand

Probeer Online Coaching 100% Risico-vrij voor 30 DAGEN!

Omdat ik er zeker van wil zijn dat mijn coaching bij jou past krijg je niet alleen een gratis kennismakingsgesprek. Ik geef je ook de gelegenheid om mijn coaching 30 dagen lang te proberen met een niet goed geld terug garantie! De enige voorwaarde is dat je tijdens de eerste 30 dagen gebruikt maakt van je coaching calls en ook daadwerkelijk aan de slag gaat met de tips, tricks en tools die ik je aanbied. Ben je daarna om watvoor reden dan ook niet tevreden? Dan vraag ik alleen je feedback en krijg je zonder gedoe je geld teruggestort. Beloofd!

FAQ

​Veelgestelde vragen:

​Is online coaching wel iets voor mij?

​Heb ik iets nodig om aan de slag te gaan?

Is coaching wel effectief zonder fysieke afspraken?

Is het wel mogelijk om fysieke sessies af te nemen?

Wat als ik slechts met één onderdeel aan de slag wil?

​Wat als het mij niet bevalt?

Zit ik ergens aan vast of kan ik altijd opzeggen?

Mijn vraag staat er niet bij...

© 2017 Viva Vitality. Al​le rechten behouden.  |  Disclaimer

>