Viva Vitality ondersteunt mensen, ondernemers en organisaties zodat zij de vrijheid en veerkracht ervaren om een zinvol leven te leiden.

Doen wat voor jou de moeite waard is.
Dát is Vitaliteit.

Gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke transformaties met behulp van hoogwaardige Vitaliteitstrajecten.


​Holistisch én evidence-based. ​​​​
​Een functionele integrale aanpak
​om meer uit het leven te halen.

Landelijk erkend door een netwerk van Vitaliteitscoaches, Personal Trainers en Leefstijlprofessionals.

Wie is je coach?

Max

Het is mijn missie om mensen, ondernemers en organisaties te ondersteunen zodat zij de vrijheid en veerkracht ervaren om een zinvol leven te leiden. Als Vitaliteitscoach ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke en professionele transformaties. Door samen te werken aan verkennen, veranderen en volhouden ontwikkel je de vaardigheden om meer uit het leven (of werk) te halen en te doen wat voor jou de moeite waard is.

Met Vitale groet,

Max Tuerlings

​Wat anderen zeggen over Max

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Geen bullshit maar the real thing!

Max heeft me veel rust en zelfvertrouwen geboden. De coaching van Max heb ik erg prettig ervaren. Hij heeft veel in zijn mars, is erg kundig, serieus in zijn vak en betrouwbaar. Max is een heel fijn mens dat doet wat hij predikt, dus, geen bullshit maar the real thing! Bij Viva Vitality kun je serieus aan de slag met een prettige, rustige en enthousiasme uitstralende coach.

Jacqueline Hamelink - Sounding Bodies

Max houdt rekening met de persoon die hij voor zich heeft

De trainingen van Max bieden goede afwisseling tussen krachtoefeningen, balansoefeningen en uithoudingsvermogen. Het contact is persoonlijk en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. Max is vriendelijk, toegankelijk met een sportief uiterlijk. Hij weet het belang van gezond bewegen over te brengen. Mensen met een serieus doel om sterker of slanker te worden zijn bij Max aan het juiste adres. De meeste coaches doceren hun eigen gelijk. Max houdt rekening met de persoon die hij voor zich heeft.

Thierry Farla - 44

Een geweldige coach!

Een geweldige coach! Iemand die alle tijd voor je neemt om je stap voor stap naar je doel te brengen. Hoe moeilijk je het ook hebt, Max heeft altijd de juiste tips en trucs om het onwijs makkelijk voor je te maken. Een echte aanrader dus!

Mauricio Franklin - Neoli

Max is een topper!

De begeleiding van Max is heel positief. Hij geeft je positieve feedback, waar je ook echt mee aan de slag gaat. Hij komt op een later moment ook terug op het gegeven feedback om te kijken of je er iets mee gedaan hebt. Max is fijn in de omgang, enthousiast en erg aardig. Max zet zich voor 100% in. Hij is erg enthousiast, spontaan. Je kunt echt van Max op aan. Hij zal je helpen bij je doelen op een manier die werkt voor jou. Hij zal je uitdagen zodat je het maximale uit je doelen haalt. Max is een topper!

Ruth Hoekstra - 27

De juiste kennis in huis

Met Max kan ik altijd fijn sparren over training en coaching tools. Hij luistert goed naar je en heeft de juiste kennis in huis om jou te brengen waar je wil zijn. Ik zou Max aanraden aan ieder die meer uit het leven wil halen of gewoon fit en vitaal wil zijn.

Lori Brekelmans - Vief & Vitaal

Echt een aanrader als je meer uit het leven wilt halen.

Max gaf mij voedingsadvies in combinatie met sport en extra info over vanzelfsprekende zaken die je zelf vergeet. Hij geeft goede begeleiding en legt uit waarom je bepaalde dingen wel of juist niet moet doen in je training. Hij geeft ook extra handvatten waar je echt wat aan hebt en is dus echt een aanrader als je meer uit het leven wilt halen.

Amities Molina - 27
Samenwerken?

​Kernwaarden

 • check
  Passievol
  Omdat ik het écht leuk vinden om jou te helpen.
 • check
  Persoonlijk
  Omdat ik niet kan beslissen over jouw leven, jij bepaalt!
 • check
  Professioneel
  Omdat er ruimte is voor humor maar ik jou als persoon altijd serieus neem.
 • check
  Resultaatgericht
  Omdat ik graag zie dat je écht vooruit gaat in het leven.
 • check
  Effectief
  Omdat ik gebruik maak van praktische methodes die écht werken (evidence-based).
 • check
  Flexibel
  Omdat ik met je aan de slag wil op een manier die bij jou past.
 • check
  Betrouwbaar
  Omdat ik me houd aan de afspraken die we maken.

Opleidingen en certificaten

 • Vitaliteitscoach - Chivo
 • Personal trainer pro - Chivo
 • Functioneel coachen - Chivo
 • Functioneel voeden - Chivo
 • Functioneel trainen - Chivo
 • De wereld - Chivo
 • Bachelor of health: HAN Sportkunde
 • NLP practitioner​
 • NLP Technician
 • Bootcamp trainer
 • Bodytec EMS trainer (Elektro-myo-stimulatie)
 • EHBO
 • ​Reanimatie
 • Div. Bijscholingen - Chivo

​​Mijn ervaring, kennis en passie

​Mijn ervaring

In 1988 werd ik geboren te Tilburg en zoals de meeste baby's begon ik al snel met reiken, draaien, planken, rollen, kruipen, lopen, werpen, vangen, klimmen, springen en meer. Functioneel bewegen staat ons op het lijf geschreven en ik ben daar nooit mee gestopt. Ik nam deel aan de meest uiteenlopende sporten zoals turnen en skiën en ik heb jarenlang verschillende krijgskunsten beoefend waaronder aikido, kung-fu en tai chi. Ook ben ik langere tijd actief geweest in tricking en freerunning/parkour. Mijn brede ervaring in sportbeoefening heeft geleid tot een goed lichaamsgevoel en sterk begrip van de mogelijkheden van het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik ervaren wat sport voor impact heeft op je persoonlijke ontwikkeling. Zo ervoer ik niet alleen meer energie, kracht en uithoudingsvermogen maar ook meer zelfkennis en zelfvertrouwen, meer concentratie, een gevoel van innerlijke rust en een gevoel van vrijheid, de ruimte om echt mezelf te kunnen zijn.

Mijn kennis

Omdat ik me zo thuis voelde in bewegen en had ervaren wat sport kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling besloot ik de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (Sportkunde) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te volgen. Naast de titel Bachelor of Health heb ik destijds ook mijn NLP Technician en Practitioner behaald. Ik heb enkele jaren gewerkt als bootcamptrainer en later werd ik manager van een vestiging in Tilburg. Ruim een jaar na mijn studie ging ik aan de slag met een tijdelijke functie als activiteitencoach sport- en bewegen voor (dreigend) thuis- en dak-lozen. Ik ben me ondertussen blijven ontwikkelen en in 2016 ben ik afgestudeerd als Vitaliteitscoach en Personal Trainer Pro. Sindsdien ben ik werkzaam​ als Vitaliteitscoach. Als vakidioot doe ik consistent aan zelfstudie en volg ik regelmatig bijscholing voor de meest actuele kennis en wetenschap.

Mijn Passie

Al mijn leven lang heb ik een passie voor ​beweging van lichaam en geest. Door de kennis en ervaring die ik door de jaren heen heb verworven is die passie uitgegroeit tot een passie voor het leven in zijn geheel. Zie het als een passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Nadat ik zelf hebt ervaren en bij anderen heb gezien hoeveel invloed ​​vitaliteit heeft op de kwaliteit van leven wist ik dat ik meer kon doen met deze krachtige tools. Nu kan en wil ik niet anders dan zoveel mogelijk mensen helpen om écht vooruit te gaan in het leven. Om mijn passie nog meer de ruimte te geven en mijn missie en visie sterk te kunnen uitdragen heb ik Viva Vitality tot leven geroepen. Mijn passie voor het leven gaat gepaard met aandacht en interessse voor de persoon tegenover mij. Ik ben dan ook oprecht benieuwd naar jouw verhaal en hoor graag wat voor jou de moeite waard is in het leven!?

>